Υλικά
5 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ½ φλιτζάνι μπύρα
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Αλάτι
Πιπέρι
[post_ad]
Εκτέλεση
Με τα χέρια μας, χωρίζουμε σε «δαχτυλίδια» τις ροδέλες των κρεμμυδιών.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη μπύρα, το αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ώσπου να αποκτήσουμε ένα παχύρρευστο κουρκούτι.
Παίρνουμε λίγα λίγα κρεμμύδια τη φορά, τα βουτάμε στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές.
Δε χρειάζεται χρόνο, ίσα να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Καλή επιτυχία!!!
5 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ½ φλιτζάνι μπύρα
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Αλάτι
Πιπέρι
[post_ad]
Εκτέλεση
Με τα χέρια μας, χωρίζουμε σε «δαχτυλίδια» τις ροδέλες των κρεμμυδιών.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη μπύρα, το αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ώσπου να αποκτήσουμε ένα παχύρρευστο κουρκούτι.
Παίρνουμε λίγα λίγα κρεμμύδια τη φορά, τα βουτάμε στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές.
Δε χρειάζεται χρόνο, ίσα να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Καλή επιτυχία!!!
Δημοσίευση σχολίου