RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Ταραμοσαλάτα

Υλικά

100γρ. ταραμάς

300γρ. λάδι

300γρ. πατάτες ή ανάλογη ψίχα άσπρου ψωμιού

1 κρεμμύδι μέτριο

Λεμόνι

Ελιές και μαρούλι για γαρνιτούρα

[post_ad]
Εκτέλεση
Ταραμοσαλάτα

Βαζουμε στο μπλέντερ τον ταραμά τις πατάτες βρασμένες και ξεφλουδισμένες καθώς και το κρεμμύδι.

Το αδειάζουμε σε μια λεκάνη και αρχίζουμε να τον δουλεύουμε με ένα σύρμα προσθέτοντας λίγο

λεμόνι και σιγά σιγά το λάδι. Όταν ο πουρές γίνει ένα σώμα τότε η ταραμοσαλάτα είναι έτοιμη.

Τη σερβίρουμε ως εξής: βάζουμε σε μια στρογγυλή σαλατιέρα την ταραμοσαλάτα σε σχήμα λόφου

και τη στρώνουμε με τη λάμα ενός μαχαιριού. Στην κορυφή μπήγουμε μια μικρή καρδιά μαρουλιού και

γύρω γύρω στη βάση της ταραμοσαλάτας μπήγουμε σε κανονικά διαστήματα τις ελιές και η σαλάτα είναι
έτοιμη να τη σερβίρουμε.


Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0